Regina Letizia - look spectaculos la un eveniment oficial. Cum arata coafura si bijuteriile cu care a impresionat


Regina Letizia a Spaniei a bifat inca o aparitie perfecta la aniversarea a 30 de ani a publicatiei spaniole Expasion, care a avut loc la Hotelul Palace din Madrid.


Regina a atras toate privirile intr-o little black dress, cu pene aplicate, pe care a combinat-o cu o pereche de pantofi eleganti de lac. Insa cele mai multe priviri le-au atras bijuteriile si coafura spectaculoasa. Letizia a avut un coc stylish combinat cu o impletitura chic, iar look-ul glamuros a fost completat cu o pereche superba de cercei tip candelabru. Criticii i-au apreciat si rujul indraznet.

Letizia a devenit regina consoarta dupa incoronarea sotului sau, Printul de Asturias, ca Rege al Spaniei. Tatal printesei Letizia a fost jurnalist de profesie, iar bunica o jurnalista de radio cunoscuta in Spania. Nici nu e de mirare deci ca, inainte de a deveni printesa si regina, a fost, la randul ei, o jurnalista de succes. Letizia a studiat aceasta disciplina la Universitatea din Madrid si s-a specializat in audiovizual.

Ea a inceput sa lucreze inca din timpul studiilor pentru cateva ziare cunoscute, iar dupa ce a terminat cu scoala, a petrecut timp in Guadalajara, Mexic, unde a lucrat pentru ziarul Siglo XXI. S-a intors ulterior in Spania si a inceput colaborarea cu varianta spaniola a canalului Bloomberg, dupa care s-a mutat la CNN+.

In anul 2000, s-a mutat la postul de televiziune TVE, iar in august 2003, inainte sa se logodeasca cu printul Felipe, a fost promovata ca prezentatoare a stirilor de seara - cele mai urmarite din Spania.Momente importante din cariera ei s-au intamplat tot in acesti ani: a transmis live de la atentatele de la 11 septembrie, a fost trimisa in Irak si a trimis rapoarte din nordul Spaniei cu privire la dezastrul ecologic petrolier.

related posts

Modifică setările cookies