Regulamentul concursului "Pregateste-te de vara! Castiga un set de ingrijire anticelulitic!"


Regulamentul concursului

“Pregateste-te de vara! Castiga un set de ingrijire anticelulitic !” 
 (concurs ce se desfasoara pe site-ul www.perfecte.ro)


Art. 1 Organizator
PROTV S.A., cu sediul in Bucuresti, Bd. Pache Protopopescu, nr 109, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului nr. J40/24578/1992, avand cod unic de inregistrare 2835636, atribut fiscal R.     

Art. 2 Durata actiunii
Actiunea se deruleaza in intervalul 6 mai  2011 – 2 iunie 2011, in scopul fidelizarii internautilor si cresterii traficului pe site-ul www.perfecte.ro. ProTV isi rezerva dreptul de a modifica datele de incepere si de terminare, fara drept de compensare, dar nu inainte de a anunta publicul pe site-ul www.perfecte.ro

Art. 3 Conditiile de participare
Concursul se adresează tuturor vizitatoarelor site-ului www.perfecte.ro, cu domiciliul pe teritoriul Romaniei. Nu vor avea drept de participare angajatii MEDIAPRO si PROTV SA si ai partenerilor implicati in organizarea acestei actiuni, precum si rudele de grad intai ale acestora.
Participarea la campania “Pregateste-te de vara! Castiga un set de ingrijire anticelulitic !”  implica acceptarea ca numele si textele prezentate de participantii castigatori sa poata fi facute publice in scop publicitar, fara niciun  fel de pretentie de ordin patrimonial.

Art. 4 Protectia datelor personale
Prin accesarea paginii concursului “Pregateste-te de vara! Castiga un set de ingrijire anticelulitic !” completarea datelor personale in formularul de inscriere si selectarea butonului „Trimite”, orice participant isi exprima acordul ca toate datele cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a S.C. PRO TV S.A, persoana juridica inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, sub numarul 17155. Scopul prelucrarii datelor este „reclama, marketing si publicitate”.
S.C. PRO TV S.A prelucreaza datele personale ale participantilor in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii, precum si pentru a informa in legatura cu alte produse, servicii, evenimente, etc. (telefon, SMS, e-mail, posta, etc).
Conform dispozitiilor art.20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. PROTV S.A. are obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.
Datele cu caracter personal prelucrate in vederea prganizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii sunt destinate utilizarii de catre S.C.PRO TV S.A si vor fi comunicate numai partenerilor contractuali ai operatorului cu care acesta colaboreaza in vederea organizarii concursului si publicului larg prin afisarea listei castigatorilor premiilor acordate in cadrul concursului. La incheierea operatiunilor de prelucrare a datelor in scopul organizarii acestui concurs, S.C. PRO TV S.A. nu va transfera aceste date unui alt operator. Comunicarea acestor date partenerilor contractuali se realizeaza numai in scopul informarii lor in privinta derularii concursului si desemnarii castigatorilor. S.C. PRO TV S.A nu raspunde pentru eventuala utilizare neautorizata a datelor cu caracter personal de catre partenerii sai.
Conform Legii 667/2001, participantii au urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi participantii trebuie sa inainteze S.C. PRO TV S.A. o cerere scrisa, datata si semnata, pe care sa o depuna la sediul din Bulevardul Pache Protopopescu nr. 109, sector 2, Bucuresti.
Daca unele date furnizate sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Art. 5 Modul de desfasurare a actiunii
In intervalul 6 mai 2011 – 2 iunie 2011 , vizitatoarele site-ului www.perfecte.ro au sansa sa castige unul din cele 8 premii constand fiecare intr-un set alcatuit dintr-un peeling   anticelulitic si un gel crema anticelulitica..

Pe site-ul www.perfecte.ro va fi postata o stire care anunta inceperea concursului, stire in corpul careia vizitatoarele vor gasi o intrebare. Pentru a intra in competitie userii  site-ului trebuie sa raspunda corect la intrebare si sa completeze formularul de inscriere.

Castigatoarele vor fi anuntate  pe site in datele de : 12 mai 2011, 19 mai 2011, 26 mai 2011 si 2 iunie 2011.Un user se poate inscrie in concurs o singura data.

In cazul in care participantele desemnate castigatoarele au furnizat date de contact eronate si nu pot fi contactate, sunt descalificate si se aleg altele, dupa formula (n+1)/2, unde „n” este numarul de persoane inscrise in concurs.
Administratorii site-ului www.perfecte.ro isi rezerva dreptul de a suspenda si de a sterge inregistrarea oricarei participante care foloseste un limbaj neadecvat.
De asemenea, administratorii site-ului www.perfecte.ro isi rezerva dreptul de a  elimina din concurs orice utilizator suspectat ca a incercat sa fraudeze prin orice modalitate concursul.

Art. 6 Premii
1. Premiile sunt oferite de Tonicadvertising SRL, partener al organizatorului S.C. PRO TV S.A, cu privire la acest eveniment.
2. Premiile constau in 8 seturi alcatuite fiecare dintr-un peeling anticelulitic si un gel crema anticelulitica.
3. Valoarea fiecarui set este de 145 RON cu TVA inclus.Valoarea totala a premiilor este de 1160 RON cu TVA inclus.
Premiile nu vor putea fi schimbate cu contravaloarea lor in bani sau alte produse ori servicii.
Premiile vor fi inmanate castigtoarelor de catre organizatorii concursului.

Art. 7 Desemnarea si anuntarea castigatorilor
Desemnarea castigatoarelor se va face dupa formula (n+1)/2 si (n+1)/2+1 , unde „n” este numarul de persoane inscrise in concurs intr-un interval de 7  zile.

Castigatoarele vor fi anuntate pe site-ul www.perfecte.ro si contactate de organizatorii campaniei.
Organizatorul nu este responsabil pentru transportul castigatoarelor pentru a-si ridica premiul.
Castigatorii cu domiciliul in Bucuresti isi vor ridica premiile de la sediul Pro TV (Str. Fluierului nr.24, Sector 2) in orice zi de luni pana vineri, pana in data de 1 iulie 2011, intre orele 11:00-17:00. Premiile vor fi eliberate numai pe baza cartii de identitate.

In cazul castigatorilor din provincie, premiile vor fi trimise prin curier, cu urmatoarele mentiuni : castigatorul se obilga sa furnizeze organizatorului o copie dupa actul de identitate  in maxim 5 zile lucratoare  de la contactarea acestuia de catre organizator prin telefon sau email.In caz contar , organizatorul isi rezerva dreptul de a anula premiul si a valida un nou castigator, folosind mecanismul principal al concursului mentionat in regulament la Art. 5.

Art. 8 Responsabilitatea
Organizatorul promotiei nu are nicio raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de corectitudinea datelor personale trimise de catre participanti.

Organizatorul va acorda premiul numai acelor persoane ale caror date sunt trimise la actiunea promotionala, in conformitate cu prevederile prezentului regulament.

Organizatorul nu are obligatia de a purta corespondenta privitoare la solicitarile necastigatoare.

Organizatorul nu-si asuma nicio responsabilitate cu privire la calitatea produselor si serviciilor oferite drept premiu.
Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.
Organizatorul nu are obligatia de a calcula, retine la sursa si a varsa la bugetul de stat cota de 16% aplicata asupra venitului net realizat din fiecare premiu, deoarece fiecare dintre premiile acordate in cadrul acestei campanii are un cuantum mai mic decat valoarea sumei neimpozabile de 600 de lei, conform art.77, al.4 din Codul Fiscal al Romaniei.

Art. 9 Publicarea regulamentului
Pentru aducerea la cunostiinta publicului, Regulamentul va fi disponibil gratuit la sediul Organizatorului si pe site-ul  www.perfecte.ro incepand cu data de 6 mai 2011.

Art. 10 Litigii
In cazul unor litigii aparute intre ProTV si participantii la promotie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.

SC PRO TV SA
 Prin reprezentant legal

related posts

Modifică setările cookies