Retrospectiva 2011: vedete care ne-au parasit in 2011. Noul an nu va fi la fel fara ele


Anul 2011 a fost, din pacate, plin de evenimente triste. Numeroase vedete au decedat, rapuse de boala, de batranete sau de vicii. Ne-am luat ramas bun de la Elizabeth Taylor, Amy Winehouse, Steve Jobs si lista poate continua. Vezi ce personalitati o sa ne lipseasca in noul an!


1. Elizabeth Taylor
Actrita Elizabeth Taylor a murit la 79 de ani. Ea se internase cu doua luni inainte in spital pentru insuficienta cardiaca congestiva. Ne-au ramas imaginile cu ea, filmele in care a jucat si o colectie impresionanta de bijuterii. 


2. Amy Winehouse
Talentata, dar plina de probleme, Amy Winehouse trebuia sa ajunga sa concerteze in Romania in acest an. Dar, in schimb, am vazut stiri cu ea, decedata la numai 27 de ani din cauza problemelor cu alcoolul.
 
 
3. Steve Jobs
Copilul abandonat care a ajuns un magnat excentric cu o avere de 8 miliarde de dolari a fost fortat de cancer sa coboare de pe scena Revolutiei Digitale. A schimbat lumea, ne-a dat niste sfaturi excelente de cariera si dezvoltare personala si a constituit unul din cele mai puternice exemple de succes. iSad.
 
 
4. Cesaria Evora
Supranumita si "Diva Desculta", Cesaria a murit in luna decembrie, la varsta de 70 de ani. Cantareata a fost internata intr-un spital din tara sa natala - Republica Capului Verde.  La scurt timp, insa, a decedat, din cauza unei insuficiente respiratorii.
 
 
5. Evelyn Lauder
Evelyn Lauder, creatoarea panglicii roz care simbolizeaza lupta contra cancerului mamar, a murit in luna noiembrie a acestui an, in resedinta ei din New York, la varsta de 75 de ani. Nora a celebrei Estée Lauder, ea a fost diagnosticata cu cancer ovarian in 2007, dar a continuat sa lucreze pentru compania de produse cosmetice Lauder si sa promoveze campaniile de constientizare in randul populatiei in privinta riscurilor de declansare a cancerului. Ea a invins o alta forma de cancer - cel mamar - in 1989.
  • Retrospectiva 2011: vedete care ne-au parasit in 2011. Noul an nu va fi la fel fara ele

related posts

Modifică setările cookies