Revenire spectaculoasa a cantaretei australiene Kylie Minogue. Vezi cat de bine arata artista in cel mai recent videoclip al sau


Kylie Minogue este una dintre cele mai apreciate cantarete australiene si a ramas dupa 20 de ani de cariera una dintre cele mai frumoase femei de pe planeta.
 


Noul videoclip al vedetei de origine australiana este considerat a fi unul dintre cele mai sexi videoclipuri de imagine pe care artista le-a facut in intreaga sa cariera.

Citeste si: 3 modalitati inedite ca sa slabesti

Melodia "Sexercize" al carui videoclip a fost lansat recent o infatiseaza pe Kylie Minogue intr-o tinuta extrem de provocatoare, in timp ce face exercitii fizice intr-o sala de antrenament.

Piesa face parte de pe cel mai recent material al divei, "Kiss Me Once", primul dupa 4 ani de pauza, in care s-a luptat cu cancerul mamar. Revenirea pe piata muzicala a artistei vine dupa o perioada extrem de grea pentru Kylie Minogue.

Citeste si: Se poarta parul umed. Vezi care este cel mai ravnit look in randul vedetelor

Desi a castigat lupta impotriva cancerului, Kylie Minogue s-a despartit de iubitul sau Andres Velencoso, si-a schimbat echipa ce se ocupa de managementul carierei sale si si-a pierdut asistentul, care era de asemenea una dintre cele mai apropiate persoane ale acesteia.

related posts