Rihanna, atacata cu o sticla la iesirea dintr-un club. Cantareata s-a ales cu o rana la genunchi


Starul pop a sarbatorit in weekend lansarea primei colectii vestimentare pentru River Island. Insotita de o prietena si de modelul Cara Delevingne, Rihanna a petrecut sambata noaptea in clubul londonez The Box, iesire care s-a lasat insa cu un incident neplacut.


La iesirea din club, se pare ca vedeta a fost atacata de o fana, care a aruncat cu o sticla in directia ei. Potrivit martorilor oculari, atacatoarea i-a strigat Rihannei o serie de insulte legate de relatia ei cu rapperul Chris Brown.

Nimeni n-a inteles insa daca era vorba despre o fana geloasa a lui Chris Brown sau de o fana a Rihannei, dezamagita ca idolul ei l-a iertat pe barbatul care a desfigurat-o in bataie acum 4 ani.

Sticla n-a atins-o pe cantareata, dar in incercarea de a o evita, Rihanna s-a dezechilibrat, a cazut pe o usa metalica si si-a julit genunchiul.

Desi aparent superficiala, se pare ca rana suferita a fost suficient de serioasa incat sa necesite ingrijiri medicale de urgenta, potrivit site-ului Media Take Out.

Rihanna este in prezent in Marea Britanie pentru London Fashion Week, in cadrul careia si-a prezentat si prima colectie de haine in colaborare cu brandul River Island.

Cantareata a iesit la petrecerea de dupa debutul in lumea modei cu acelasi outfit cu care a aparut si pe catwalk, la finalul defilarii, pentru a primi aplauzele publicului.

Si, spre diferenta de Cara Delevingne, care a parut destul de ametita si s-a impleticit de cateva ori la iesirea din club, starul pop a avut o iesire si un look cat se poate de decente.

related posts

Modifică setările cookies