Rihanna si Printul Harry, fata in fata. Cum arata tinutele pe care le-a purtat excentrica vedeta la intalnirea oficiala


Toata lumea stie ca este una dintre cele mai excentrice cantarete, insa Rihanna a dovedit de nenumarate ori ca poate sa uimeasca pe toata lumea, imbracandu-se elegant din cap pana in picioare. Pentru intalnirea cu Printul Harry, Rihanna a optat pentru doua tinute lejere, care nu au iesit deloc din stilul sau celebru.


Intalnirea a avut loc cu ocazia aniversarii a 50 de ani de la dobandirea independentei locului natal al Rihannei, Barbados, eveniment de la care faimoasa mulatra nu putea lipsi.

Sustinatoare infocata a locului nasterii sale, Rihanna a zambit fericita fotografilor si a dat mana cu Printul Harry, invitat de onoare la eveniment, care a urcat pe scena si a transmis locuitorilor din Barbados un mesaj din partea Familiei Regale.

"Printul Philip si eu transmitem cele mai calduroase urari Guvernului si tuturor oamenilor din Barbados", a fost mesajul Reginei, transmis de Printul Harry, in timp ce pe pagina oficiala de Twitter a Familiei Regale a fost postata o alta urare pentru locuitorii tarii Rihannei.

Vezi mai jos cele doua tinute ale divei:

 

related posts

Modifică setările cookies