Rihanna, sutien minuscul la plaja. Cu ce barbat celebru a fost fotografiata pe yacht


De aproape o saptamana, Rihanna isi face de cap :) Cantareata a luat o pauza de la programul ei incarcat si se distreaza in tara natala. In Barbados, Rihanna este vazuta aproape zilnic in compania pilotului de Formula 1, Lewis Hamilton.


Primele fotografii cu Rihanna si fostul iubit al lui Nicole Scherzinger au aparut saptamana trecuta, cand cei doi au fost vazuti petrecand impreuna la Carnavalul din Barbados. Au trecut cateva zile de atunci, iar Hamilton este in continuare in apropierea Rihannei. Mai mult, paparazzii i-au fotografiat distrandu-se pe acelasi yacht. Desi nu i-au surprins in ipostaze compromitatoare, totusi apropierea dintre cei doi este evidenta, alimentand zvonurile ca ar forma un cuplu.

In ultima perioada, atat Rihanna, cat si Hamilton au fost cuplati de presa mondena cu mai multe persoane din showbiz, insa niciuna dintre aceste "relatii" nu s-a conformat. 

Despre Rihanna s-a scris ca s-a iubit cu actorul Leonardo DiCaprio si cu fotbalistul Karim Benzema, iar despre Hamilton s-a zvonit ca ar fi avut o relatie cu modelele Gigi Hadid sau Kendall Jenner.

Intre timp, atat Hamilton, cat si Rihanna par ca se simt excelent unul in compania celuilalt. Rihanna si-a etalat silueta voluptoasa intr-un costum de baie multicolor, cu un sutien minuscul.

FULLSCREEN
Rihanna, sutien minuscul la plaja. Cu ce barbat cdelebru si de succes a fost fotografiata pe yacht
  • /

related posts