Rikki din H2O, superba la 27 de ani. Cum arata "sirena" care i-a cucerit pe toti in cea mai recenta imagine de pe net


O mai stii pe cea mai "cool" sirena din H2O: Just Add Water? Rolul lui Rikki a fost jucat de Cariba Heine, pe care fanii au indragit-o inca de la primele episoade.


Devenita cunoscuta datorita rolului lui Rikki din H2O, Cariba Heine si-a continuat cariera cinematografica, insa nu a mai obtinut roluri in productii atat de cunoscute, asa cum s-a intamplat cu colegele sale.

Daca Phoebe Tonkin (Cleo) si Claire Holt (Emma) au continuat la acealasi nivel in ceea ce priveste cariera profesionala, cele doua jucand in seriale celebre precum The Vampire Diaires, Pretty Little Liars si The Originals, Cariba Heine a intrat intr-un con de umbra.

Proiectele ei nu au fost la fel de impresionante precum ale colegelor sale si, dupa sase ani de la aparitia in H2O, blonda de origine sud-africana a mai jucat in cateva filme, printre care se numara Lord of the Crows si Bait, dar si in serialul Dance Academy, un show australian pentru adolescenti.

Pe langa pasiunea pentru actorie, Cariba este si o foarte buna dansatoare, ea incepand cursurile la varsta de 8 ani, atat mama sa, cat si fratele lui fiind dansatori.

Desi nu este o mare fana a retelelor de socializare, vedeta publica ocazional imagini pentru fanii de pe Instagram, unde ii lasa sa arunce o privire in viata ei de zi cu zi. Iata cat este de frumoasa la 27 de ani:

 

???? ????: @chancepants7

A photo posted by Cariba Heine (@thelibratine) on

related posts

Modifică setările cookies