Rita Muresan: "Focoasa Iulia nu are sanse in modellingul adevarat!" EXCLUSIV


Creatoarea de moda Rita Muresan - cea a carei rochie de mireasa a imbracat-o Iulia Tabacaru la prima ei defilare ca fotomodel - nu a ramas impresionata de calitatile focoasei lui Tanase. “Nici macar n-a fost ideea mea sa o urc pe podium!”, a spus Rita.
 


Iulia Tabacaru a debutat saptamana trecuta ca fotomodel, intr-o rochie de mireasa semnata Rita Muresan. Chiar daca nu are dimensiuni de manechin, focoasa a fost solicitata de catre organizatori. Creatoarea rochiilor, Rita Muresan n-a avut nici o treaba cu alegerea Iuliei pentru defilare.
 
Nu are sanse in modellingul adevarat. Nu a fost initiativa mea. A fost alegerea organizatorilor de a o pune in postura de model, nu a mea. Pentru mine aceasta prezentare a fost doar un job, organizatorii s-au ocupat de casting”, a spus pentru www.perfecte.ro Rita Muresan.

Creatoarea de moda nu l-a mentionat nici pe iubitul Iuliei,  Cristi Tanase, in lista celor mai bine imbracati barbati din forbal: “Chivu, Mutu, Razvan Lucescu si Gica Popescu sunt printre cei mai bine imbracati oameni de fotbal”, spune designerul.

Chiar daca nu e fanul focoasei Iulia, Rita Muresan prefera totusi modelele cu forme pentru prezentarea colectiilor sale: “Nu-mi plac fetele foarte slabe, imi plac cele cu forme”, spune Rita, care le propune mireselor moderne rochii mai neobisnuite.

Noutatea colectiei mele ar fi rochiile scurte si simple pentru mirese nonconformiste”, spune Rita.

In viziunea Ritei Muresan, cele mai bune modele din Romania la ora actiala sunt Nicoleta Macarencu, Denisa Tanase si Aminata.

In topul celor mai bine imbracate femei din Romania Rita Muresan le-a pus pe Mihaela Radulescu, Camelia Sucu, Andreea Raicu, Ana Lesko, si Oana Cuzino.

Rita iti spune si cum trebuie sa te imbraci ca sa fii in tendinte in 2010.
Cred ca cel mai important trend este cel army-glamour, stil reprezentat foarte bine de tinutele de scena ale lui Michael Jackson. De altfel si cea mai recenta colectie a mea a fost inspirata de marele artist”, spune Rita.

  • Rita Muresan: Focoasa Iulia nu are sanse in modellingul adevarat! EXCLUSIV

related posts

Modifică setările cookies