Rivalitatea dintre Giulia si Andreea Antonescu iese la suprafata dupa atatia ani? Giulia: "Eu am fost prima, dar ea era mai cunoscuta si normal ca…"


Au facut parte din doua dintre cele mai cunoscute trupe de fete ale anilor 2000 si fanii lor s-au ciondanit constant in incercarea de a-i lua apararea fie uneia, fie celeilalte. Erau brunete, aveau aceeasi coafura afro, cantau pop dance si se bateau pentru primele locuri din topuri. A existat deci o rivalitate intre Andreea si Giulia?


Nu multi stiu ca Giulia si Andreea Antonescu se cunosteau dinainte de fneomenele Andre si Candy sau ca au avut chiar si o trupa impreuna.

Aceasta dezvaluire ne-a facut-o exclusiv proaspata membra a echipei HaHaHa Production, cand a mai adaugat: "Cred ca mai mult fanii se certau si mai mult ei se certau intre ei (…) Noi eram legate de multi ani de zile. In momentul in care mi-am facut coditele, de exemplu, mi le-am facut eu prima, dar atat de cunoscuta precum era Andreea si dupa aia si le-a facut si Andreea si a aparut ea. Evident ca toata lumea a zis ca si le-a facut ea prima".

"Pana la urma nu am fost niciodata asa, suparacioasa, pe tema asta. Mi s-a parut OK sa fiu trendsetter", a glumit chiar Giulia legat de acest fals conflict.

In plus, ea spus ca fiecare trupa avea o anumita directia la acea vreme si a dezvaluit chiar ca memebrele trupei Candy le admirau in sinea lor pe fetele de la Andre, intrucat ele reusisera sa creeze intr-adevar un fenomen in showbiz-ul romanesc.

Asadar, rivalitatea de care se tot vorbea la vremea respectiva nu exista cu adevarat, fetele din trupa fiind chiar prietene si vechi cunostinte cu "adversarele" lor.

related posts

Modifică setările cookies