Robbie Williams suferă de o boală psihică. Artistul și-a șocat fanii cu noile declarații: “am o boală care vrea să mă omoare”


Robbie William a vorbit recent, într-un interviu acordat unui post de radio britanic, despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Artistul a mai vorbit în repetate rânduri, în trecut, despre depresie, dar se pare că acum starea lui s-a agravat.


Recent, Robbie Williams a făcut noi declarații despre starea lui de sănătate. Dacă în trecut a suferit de depresie, de care s-a tratat cu injecții cu testosterone, acum artistul susține că suferă de autism sau de sindromul Asperger:  "Am nişte lipsuri mari. Poate fi Asperger sau autism. Nu ştiu din ce spectru e, dar e ceva. E ceva de lucru în capul meu - am o obsesie interesantă, dependenţă, o boală mentală aş spune. Ce este interesant la obsesia mea... să caut lucruri rele despre mine. Sunt obsedat să mă grăbesc... să plec".


 

UH OH.

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams) on


 

Happy Mother's Day ❤️

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams) on


Artistul a mai spus că boala de care suferă îi afectează viață de zi cu zi. "Fac aceleaşi lucruri ca în ziua de dinainte, dar acum e o altă zi şi nu ştiu de ce e aşa greu să mă dau jos din pat. Ăsta sunt. Sunt un idiot, nu pot să cânt”.

Robbie a mai declarat că boala lui este “un blestem și o binecuvântare în același timp, care m-a propulsat și m-a făcut persoana care sunt astăzi”.Robbie s-a căsătorit în 2010 cu jurnalista Ayda Field, cu care are o fată în vârstă de 5 ani și un băiat de 3 ani.

related posts

Modifică setările cookies