Robert Pattinson si FKA twigs s-au logodit. Cine i-a dat de gol pe cei doi


Sunt impreuna de doar sase luni, dar se pare ca sunt pregatiti sa duca relatia la nivelul urmator. Desi au vrut sa fie discreti, un apropiat i-a dat de gol si a transmis informatia presei.


Potrivit unei surse din anturajul lui Robert Pattinson si al lui FKA twigs, actorul din "Twilight" i-a oferit cantaretei un inel de logodna si a cerut-o in casatorie dupa doar 6 luni de relatie.

Cel care i-a dat de gol a fost rapperul T-Pain, care a confirmat pentru cei de la People ca artista nu se va implica in realizarea noului lui album intrucat este logodita si nu mai poate lucra. "Da, cu batranul Patty [n.r: Robert Pattinson] Nu cred ca voia sa se stie", a dezvaluit acesta.

Ulterior, T-Pain a spus ca a vrut sa faca o gluma de 1 Aprilie, declaratie infirmata de redactorii People, care insista ca lor le-a fost confirmat zvonul si ca cei doi sunt intr-adevar logoditi. Ca de obicei, fanele nu au primit bine vestea.

Tahliah Debrett Barnett, tanara artista cu origini jamaicane, spaniole si englezesti care l-a cucerit pe Robert a fost transformata intr-o tinta pentru admiratoarele actorului, care au sustinut intotdeauna legatura lui amoroasa cu Kristen Stewart si au considerat ca cei din formau un cuplu reusit chiar daca el a fost inselat de vedeta Twilight.

Nemultumite sa ii vada pe cei doi impreuna, fanele de pe Twitter au inceput sa faca tot felul de comentarii rasiste pe contul Tahliahei si sa o insulte: "Zici ca-i o maimuta! Cum a putut Rob sa o sarute?", "Nu-mi vine sa cred ca a renuntat la Kristen pentru ea, e ca o maimuta" sunt doar cateva dintre comentariile lasate pe reteaua de socializare.

FKA twigs nu a lasat lucrurile asa si le-a raspuns celor care o insulta: "Sunt profund dezamagita si dezgustata de comentariile rasiste de pe contul meu. Rasismul nu e acceptat in viata reala si nu ar trebui sa fie acceptat nici pe internet".

related posts