Robert Pattinson si iubita sa, tandri pe covorul rosu. In ce ipostaze au fost surprinsi cei doi


Robert Pattinson si iubita lui, FKAtwigs, au bifat o aparitie plina de zambete la premiera "The Lost City Of Z", iar fotografii au avut grija sa imortalizeze toate momentele de tandrete.


Tahliah Debrett Barnett, tanara artista cu origini jamaicane, spaniole si englezesti, l-a cucerit pe Pattinson, in ciuda fanilor care si-au dorit o buna perioada de timp ca actorul sa se impace cu Kristen Stewart, fosta sa iubita si partenera in seria "Twhilight". In ciuda faptului ca Robert a fost inselat de Kristen, foarte multi dintre fanii fostului cuplu au iertat-o si vor sa o vada la bratul acestuia.

Lucrurile nu se indreapta deloc in directia asta, ba chiar se zvoneste ca Tahliah a primit inelul de logodna la doar 6 luni de relati. Intre timp, Kristen Stewart a trecut printr-o serie de relatii cu diverse femei, iar acum se iubeste cu celebru model Stella Maxwell.

Ultima aparitie a cuplului FKAtwigs-Robert Pattinson demonstreaza ca cei doi sunt extrem de apropiati si fericiti impreuna. Eleganti, in ciuda stilului rebel pe care artista il are, indragostitii au oferit o priveliste romantica, pe care toata lumea a apreciat-o.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

related posts

Modifică setările cookies