Robert Pattison s-a despartit de iubita lui, la trei luni dupa ce si-au anuntat logodna: "Ma obosea!"


Toata lumea astepta cu sufletul la gura o nunta ca-n povesti intre Robert Pattinson si cantareata FKA twigs. Insa, destinul lor a luat o cu totul alta turnura. 


Protagonistul filmului Twilight a ales sa incheie relatia cu FKA, sustinand ca treptat cei doi s-au indepartat si lucrurile nu mai mergeau ca inainte intre ei. 

“Rob s-a saturat de aceasta situatie, a anulat logodna si le-a spus prietenilor ca cei doi s-au despartit. Dupa atata timp petrecut impreuna, intre cei doi inca mai exista sentimente puternice.”, a declarat o sursa apropiata cuplului pentru The Sun. 

Cuplul nu a mai fost surprins impreuna din mai 2017, iar luna trecuta FKA a fost vazuta fara inelul de logodna la evenimentul London Fashion Week. 

O alta sursa a declarat pentru E! News ca cei doi nu mai au o relatie atat de puternica ca inainte: “Teoretic sunt impreuna, dar nu pare ca o sa mai dureze.”

Ultima relatia lunga pe care Robert a avut-o, a fost cu actrita principala din Twilight, Kristen Stewart. Cei doi s-au despartit in anul 2012, dupa 4 ani de relatie.

 

related posts

Modifică setările cookies