Rochia care o face sa arate cu 10 kg in plus. Cum a pozat Kim Kardashian la o sedinta foto


Kim Kardashian a renuntat la rochiile care o avantajaza cel mai tare, si anume cele mulate si decoltate, cu lungimea pana la genunchi. Acela este modelul care ii pune in valoare silueta tip clepsidra.


Acum, Kim a facut o exceptie: pentru o sedinta foto, vedeta a imbracat o superba rochie de seara, nude. Insa modelul larg si vaporos nu a avantajat-o deloc. Daca in partea de sus, rochia ii vine perfect, evidentiindu-i bustul generos, de la talie in jos o face sa para mult mai lata decat este in realitate. Ce-i drept, Kim Kardashian are soldurile late, insa nici chiar asa :)

Rochia in care Kim s-a lasat fotografiata are si un slit extrem de adanc, vedeta expunandu-si piciorul stang...insa tot spre dezavantajul ei. Picorul pare si el gros, lipsit de gratie. Dar acesta nu este un lucru care nu poate fi remediat in Photoshop :) Cu siguranta, cand pictorialul va fi publicat, rotunjumile lui Kim vor arata perfect.

La capitolul par si machiaj, Kim nu a avut niciun defect - parul i-a stat impecabil, iar machiajul a fost unul spectaculos.

Dupa vacanta de o saptamana petrecuta intr-un resort de lux din Mexic, Kim a revenit in forta in showbiz. Vedeta a avut programate, pe langa sedinta foto, si cateva interviuri.

related posts

Modifică setările cookies