Rochia purtata de Chrissy Teigen e chiar inocenta pe langa a ei. Cum a apatut fosta iubita a rapperului Tyga in public


Nimeni nu s-a putut uita in ochii ei si este de inteles! Demi Rose, tanara cu care rapperul Tyga a avut o aventura in scurta perioada in care a fost despartit de Kylie Jenner, a fost atractia serii la un eveniment monden care a avut loc in Londra. Insa nu tocmai in sensul pozitiv!


Dupa ce zilele trecute modelul Chrissy Teigen a avut parte de un accident vestimentar stanjenitor pe covorul rosu, de data aceasta Demi Rose, fosta iubita a lui Tyga, a uimit cu alegerea ei vestimentara. Tanara a purtat o rochie neagra cu multe portiuni transparente, insa, din fericire paparazzii nu au fotografiat mai mult decat a intentionat tanara britanica.

Demi a incalcat toate regulile de stil din dorinta de a fi atractia covorului rosu. Aceasta si-a etalat decolteul, dar si o parte din posterior si picioarele intr-o rochie alflata la limita dintre sexy si vulgar.

De cand s-a aflat despre aventura ei cu Tyga, Demi Rose a devenit o tinta pentru paparazzi. Tanara a ajuns in paginile tabloidelor britanice si a devenit o senzatie a Instagramului. Fosta iubita a lui Tyga are 3.3 milioane de followeri pe reteaua de socializare preferata de vedete.

FULLSCREEN
Rochia purtata de Chrissy Teigen e chiar inocenta pe langa a ei. Cum a apatut fosta iubita a rapperului Tyga in public
  • /

related posts