Rochia spectaculoasa, care i-a creat o multime de probleme. Cum s-a descurcat Amal Clooney cu o trena uriasa


Amal, sotia lui George Clooney, a fost regina covorului rosu la premiera filmului Money Monster, de la Festivalul de la Cannes. Imbracata intr-o spectaculoasa tinuta Atelier Versace, Amal a impresionat cu gratia si eleganta sa, in ciuda dificultatilor la care a spus-o rochia pretentioasa :) 


Amal Clooney a aratat impresionant la Cannes, acolo unde sotul sau isi promoveaza cel mai recent film. Rochia galbena aleasa pentru premiera Money Monster a fost admirata de toata lumea, insa a si pus-o in dificultate.

Din cauza trenei luni, s-a deplasat cu greu, iar la fotografia de grup a calcat pe rochie. Din fericire, sotul sau a fost un adevarat cavaler si a ajutat-o de fiecare data :) Tinuta a fost creata special pentru amal de brandul Atelier Versace.

Amal este una dintre cele mai admirate doamne de la Hollywood. Motivul pentru care toata lumea o place este unul simplu - intotdeauna arata impecabil si nu este niciodata prinsa pe picior gresit. Frumoasa sotie a lui George Clooney are o garderoba mai ceva ca a unei dive de la Hollywood si impresioneaza la fiecare aparitie publica cu alegerile sale vestimentare.

Amal Clooney nu este doar stilata si sexy, ci si foarte inteligenta. De meserie avocat, Amal l-a facut pe sotul sau sa roseasca la festivitatea de decernare a Globurilor de Aur, atunci cand prezentatoarele Tina Fey si Amy Poehle i-au facut o astfel de introducere. "Amal este un avocat specializat in Drepturile Omului, care a lucrat in cazul Enron, l-a consiliat pe Kofi Annan in ceea ce priveste Siria si a fost aleasa intr-o comisie a Natiunilor Unite care investigheaza neregulile razboiului din Gaza. Asa asta seara sotul ei primeste un premiu pentru intreaga activitate" :)

FULLSCREEN
Rochia spectaculoasa, care i-a creat o multime de probleme. Cum s-a descurcat Amal Clooney cu o trena uriasa
  • /

related posts

Modifică setările cookies