Rochie cu surprize. Cum arata tinuta purtata de vedeta la premiera mondiala a filmului "Star Wars: The Force Awakens"


A fost una dintre cele mai importante seri pentru cultura pop a ultimilor ani. Cel de-al saptelea film din seria "Star Wars" s-a lansat in Hollywood, iar pe covorul rosu al evenimentului au pasit cele mai cool vedete in cele mai funky tinute.


Printre ele, prezentatoarea si actrita Liz Hernandez, care a atras toate bliturile intr-o rochie neagra, lunga si mulata. Decupata in laterale si crapata pe un picior, creatia indrazneata s-a transformat rapid intr-un magnet oentru fotografii prezenti la eveniment.

Coafata atent si machiata natural, Liz le-a eclipsat pe alte mari vedete prezente la eveniment, inclusiv Daisy Ridley, Lupita Nyong'o sau Sofia Vergara.

"Trezirea Fortei", primul film al seriei realizat in ultimii zece ani, a avut premiera mondiala la Los Angeles. Incepand de maine, ajunge in cinematografele din toata lumea- iar de vineri, va putea fi vazut si de publicul din Romania.

Droizi veterani, dar si unul nou venit, precum si cativa soldati din batalioanele de asalt imperiale au deschis defilarea starurilor pe covorul rosu.Circulatia a fost interzisa in zona celor doua sali faimoase, Chinese Theatre si Dolby Theatre, unde filmul a fost proiectat, simultan, pentru cateva sute de privilegiati.

In noul film, Han Solo (interpretat de Harrison Ford) trece printr-o schimbare si, dintr-un cinic al Fortei, devine un personaj care le spune eroilor ca totul este adevarat. Dar nu va asteptati la o schimbare ampla, avertizeaza Harrison Ford, citat de presa de specialitate. Practic, el nu isi schimba caracterul, ci e pur si simplu mai intelept si nu aspira la pozitia lui Obi-Wan Kenobi.

Transformarea lui, insa, este generata de unele elemente emotionale si e si o forma de maturizare, mai spune actorul, iar acesta este unul dintre putinele lucruri sigure pe care le stim despre noul film al seriei "Star Wars", scrie procinema.ro.

FULLSCREEN
Rochie cu surprize. Cum arata tinuta purtata de vedeta la premiera mondiala a filmului "Star Wars: The Force Awakens"
  • /

related posts