Rochiile pe care nicio vedeta nu ar indrazni sa le poarte. Cine e actrita care a aparut imbracata in doua tinute total transparente, fara lenjerie intima


Desi numele ei poate nu va suna tocmai cunoscut, Maitland Ward se bucura de o mare popularitate la sfarsitul anilor '90. Actrita acum in varsta de 37 de ani a avut un rol principal intr-un serial celebru difuzat si in Romania, Boy Meets World.


Maitland Ward a acceptat rolul de model pentru designerul J. Loren, acceptand sa pozeze in rochiile sale care lasa foarte putin de lucru imaginatiei. Actrita a pozat in doua rochii transparente, fara lenjerie intima.

Pe langa faptul ca tinutele sunt vulgare si kitschoase, se pare ca sunt si de o proasta calitate. Una dintre rochii a crapat la spate pe Maitland, in ciuda siluetei sale impecabile.

Beyonce, schimbare nereusita de look. Dovada ca pana si o diva ca ea poate face greseli mari de stil

Maitland nu este insa la prima sa aparitie de acest gen. Pentru a atrage atentia asupra sa, poarta tinute extrem de sumare, in sperante ca va aparea in presa tabloida.

 

I always knew I would be Red Sonja one day! #lbcc14 #cosplay #redsonja

A video posted by Maitland Ward Baxter (@maitlandward) on

La Comic Con, editia din Lon Beach, actrita a venit la fel de dezbracata ca si acum, spre incantarea fanilor sai.

 

Si personajul pe care il interpreta in Boy Meets World era la fel de provocator, dupa cum puteti vedea in video-ul de mai jos.

Intra in galeria foto sa vezi si alte tinute controversate ale actritei.

FULLSCREEN
Rochiile pe care nicio vedeta nu ar indrazni sa le poarte. Cine e actrita care a aparut imbracata in doua tinute total transparente, fara lenjerie intima
  • /

related posts

Modifică setările cookies