Rochiile pentru care iti trebuie un corp de supermodel ca sa nu arati ridicol. Ce tinute transparente au purtat Alessandra Ambrosio si Naomi Campbell


Naomi Campell este din nou in atentia tabloidelor, odata cu aparitia la New York Fashion Week. Supermodelul a stralucit pe catwalk la prezentarea Diane von Fustenberg si si-a facut aparitia la mai multe evenimente din cadrul Saptamanii Modei de la New York, in outfituri care de care mai provocatoare.


Naomi Campbell merita toata admiratia: la 44 de ani inca mai defileaza in prezentari de moda si este, in continuare, preferata marilor designeri. Invitata la un eveniment, Naomi a purtat o rochie transparenta, cu vedere totala la lenjeria intima.

Naomi are aceleasi picioare de gazela si abdomen de fier, ca la inceputul anilor '90. Deocamdata, din generatia ei, niciun alt supermodel nu si-a mai facut aparitia pe scena la New York Fashion Week. 

Tot intr-o rochie transparenta s-a afisat si Alessandra Ambrosio, un model de talia lui Naomi, insa din generatia actuala. Spre deosebire de Naomi care a purtat sutien pe sub rochia transparenta, Alessandra nu a avut decat bikini. Desi are un corp perfect, rochia transparenta purtata de brazilianca nu este insa cea mai buna alegere vestimentara a ei.

Mult mai apreciata de critici a fost vestimentatia sa de la petrecerea revistei InStyle. Alessandra a aratat superb intr-o salopeta aurie.

FULLSCREEN
Rochiile pentru care iti trebuie un corp de supermodel ca sa nu arati ridicol. Ce tinute tranasparente au purtat Alessandra Ambrosio si Naomi Campbell
  • /

related posts