Rolurile pe care le are il fac sa fie dorit de milioane de femei, dar uite cum arata in viata reala Jason Momoa


"Cel mai sexy barbat in viata" nu se dezice nici pe marile si micile ecrane, nici in viata reala. Fotografiat pe strazile din Los Angeles, Jason si-a eclipsat bodyguarzii. 


Cu un cap mai inalt decat cele doua garzi de corp care l-au insotit si de doua ori mai musculos, Jason a fost fotografiat de paparazzi in timp ce se indrepta spre studiourile unui show de televiziune, iar imaginile vor fi din nou, cu siguranta, apreciate de toate femeile si invidiate de multi barbati.

Cunoscut si pentru rolul sau, "Khal Drogo", din serialul "Game of Thrones", precum si cel din "Conan barbarul", Jason a capatat extrem de multa notorietate in ultimii ani. Nu este deloc de mirare, avand in vedere ca pe langa calitatile actoricesti si fizicul impresionant, actorul este si un familist convins.

Jason este casatorit din 2007 cu Lisa Bonet, fosta partenera a cantaretului Lenny Kravitz si mama lui Zoe Kravitz. Relatia dintre el si fiica sa vitrega este una cat se poate de buna, iar Jason si Lisa au impreuna si alti doi copii, o fetita pe nume Lola Iolani si un baietel numit Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha. :)

Este lesne de inteles ca micutii sunt superbi, iar Jason se declara mandru de ei si le ofera o educatie aparte. Vezi imagini mai jos:

related posts

Modifică setările cookies