"Romanca lui Orlando Bloom" duce o viata demna de Hollywood. Cum arata Viviana in ultimele fotografii


Romanca chelnerita care a fost concediata de sefii sai, dupa ce si-a petrecut o noapte in dormitorul lui Orlando Bloom, la terminarea turei, pare sa duca o viata de vis.


Nu s-a mai auzit de nimic de tanara si superba romanca, care a devenit cunoscuta dupa ce a fost concediata din cauza ca a petrecut o noapte de neuitat cu faimosul actor de la Hollywood Orlando Bloom, insa pagina sa de Instagram vorbeste de la sine.

Viviana Ross s-a stabilit in Londra pentru a urma o cariera de actorie, iar din postarile ei pe retelele de socializare se poate observa ca duce o viata de vis.  Distractia pare sa fie elementul cheie pentru superba Viviana, mergand pe deviza “Decizile gresite se transforma in povesti bune”, asa cum a scris chiar ea in dreptul unei fotografii.

 

Bad choices make good stories. ???? #Munich #badhairday #love

A post shared by Viviana Ross (@iamvivianaross) on


 
Desi pare sa se distreze de minune si sa isi petreaca timpul liber prin cluburile londoneze sau la diferite festivaluri, tanara romanca incearca sa se axeze si pe viitoarea ei cariera in actorie, avand diferite roluri pentru organizatia nonprofit AndAction, ce are ca scop producerea unor schmbari in societatea de astazi. 

 

My face at the end???? ???????? #smokeyeye #andaction #actress

A post shared by Viviana Ross (@iamvivianaross) on


Viviana Ross pare sa duca o viata de vedeta, avand in permanenta grija de silueta ei si de aspectul fizic. Practica diferite sporturi si merge regulat la sala. 
 
Pe langa actorie, Viviana pare pasionata de modeling, iar noi nu putem spune decat pozatul i se potriveste de minune. 

Awkward arm pose - best pose.

A post shared by Viviana Ross (@iamvivianaross) on

FULLSCREEN
"Romanca lui Orlando Bloom" duce o viata demna de Hollywood. Cum arata Vivianna in ultimele fotografii
  • /

related posts