Romanca lui Orlando Bloom, sunata de actor imediat dupa ce a aflat ca a fost concediata. Ce i-a spus acesta


Telenovela "Orlando Bloom si chelnerita romanca" continua. Dupa ce superba Viviana Ross a fost concediata de sefii ei deoarece a fost gasita goala in camera actorului, Orlando a sunat-o sa isi ceara scuze.


O sursa a dezvaluit pentru The Sun ca Orlando Bloom si chelnerita de origine romana nu au facut schimb de numere de telefon, insa actorul a facut rost de numarul Vivianei de la hotelul londonez la care a fost cazat.

"A sunat sa vada daca Viviana este ok. Este un adevarat gentleman si chiar nu stia ce s-a intamplat cu Viviana dupa ce el a parasit hotelul. A spus ca ii pare rau", a declarat o sursa apropiata tinerei romance.

Cei doi au petrecut o noapte pasionala impreuna, iar Viviana a spus despre Bloom ca este "un amant exceptional".

Potrivit Daily Mail, cei doi s-au cunoscut in timpul turei romancei, care i-a fost chelnerita pe parcursul celor cinci zile pe care actorul le-a petrecut la un hotel londonez. Cei doi au avut ocazia sa schimbe si cateva cuvinte, iar chelnerita care isi doreste sa devina actrita l-a insotit mai tarziu in camera sa de hotel.

La o ora dupa ce a fost gasita goala de un manager in camera lui Orlando, Viviana a fost concediata, insa astazi apare in toate tabloidele britanice.

FULLSCREEN
Romanca lui Orlando Bloom, sunata de actor imediat dupa ce a aflat ca a fost concediata. Ce i-a spus acesta
  • /

related posts