Romanița Iovan, sexy la 53 de ani! Cât de bine arată în costum de baie


Romanița Iovan și-a petrecut vacanța în Grecia și nu s-a ferit să posteze pe rețelele de socializare fotografii în care apare în costum de baie și nici nu ar avea de ce pentru că arată foarte bine la 53 de ani.


Iubirea pare să o ajute pe Romanița să se mențină în formă. Fostul model trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 10 ani cu un avocat care este cu 12 ani mai tânăr decât ea. Recent, cei doi au fost plecați în concediu în Grecia, iar Romanița și-a etalat trupul fără cusur și pe rețelele de socializare, acolo unde a postat fotografii cu ea în costum de baie.


 

#outfitoftheday #victoriassecret #retrostyle #blackandwhite #thankyouforeverything #summertime #chicabeach #greatteam #nicepeople #wonderfulplace #goodbye #kalamitzi

A post shared by Romanita Iovan (@romanitaiovan) on


 

#thisisgreece #thankyou #marabu

A post shared by Romanita Iovan (@romanitaiovan) on


Romanița, care a fost model în anii `80, a demonstrat astfel că și-a păstrat silueta de invidiat, chiar dacă a înaintat în vârstă. Totuși, pentru a-și menține formele trase prin inel, Romanița mănâncă doar legume, fructe și peste și foarte rar dulciuri, iar atunci când vine vorba de sport, fostul model a declarat că se antrenează acasă și că face 1000 de abdomene în fiecare dimineață.


 

#partytime #happybirthday #anabeatrice

A post shared by Romanita Iovan (@romanitaiovan) on


 

Happy 4th of July !!!! God bless America !

A post shared by Romanita Iovan (@romanitaiovan) on


În ceea ce privește planul personal, Romanița se iubește de 10 ani cu avocatul Iulian Gogan, care are ca și ea un băiat dintr-o fostă relație. Romanița a rămas văduva în 2014, după ce soțul ei, Adrian Iovan, a murit într-un accident aviatic și și-a crescut singură băiatul care acum are 12 ani.

related posts