Romeo+Julieta ar fi fost total diferit cu ea in rolul principal: Era atat de micuta, incat parea surioara lui Leonardo DiCaprio


Romeo si Julieta ar fi aratat cu totul altfel, daca rolul Julietei ar fi revenit actritei pe care producatorii au dorit-o initial ca partenera a lui DiCaprio. Desi "pe hartie" lucrurile aratau perfect, atunci cand a venit sa dea o proba alaturi de DiCaprio, realizatorii filmului au avut parte de o surpriza neplacuta.


Inainte ca rolul Julietei sa ii revina lui Clare Danes, Natalie Portman a fost prima alegere a producatorilor. In varsta de 14 ani in 1996, atunci cand au avut loc filmarile, Natalie era una dintre cele mai talentate actrite ale noii generatii.

Asa ca regizorul Baz Luhrmann a chemat-o la Sydney pentru a da o proba alaturi de Leo, insa rezultatul a fost unul total neasteptat.

Foto: Natalie Portman, 1996

"Desi este o tanara actrita extrem de talentata, este miniona, iar Leo are peste 1.80. El are 21 de ani, dar poate arata de 18. Dar la felul in care arata ea pe langa el, scena devine de-a dreptul obscena",  a fost explicatia de atunci a regizorului, care a considerat-o pe Natalie prea micuta pentru rolul Julietei.

Foto: Natalie Portman, 1996

Si actrita a ajuns intr-un final la aceeasi concluzie: "Mi-au spus ca parea ca Leonardo ma molesteaza atunci cand ma saruta. Am fost foarte dezamagita, insa nu as fi vrut sa apar intr-un film in care totul parea nefiresc", a spus Natalie.

Foto: Natalie Portman, 1996

Inainte ca rolul sa fie acordat lui Clare Danes, producatorii le-au mai luat in considerare pe Sarah Michelle Gellar, Kate Winslet, Christina Ricci si Jennifer Love Hewitt.

Desi pe marele ecran Leo si Claire pareau ca au o chimie perfecta, in realitate lucrurile au stat diferit.

Dupa incheierea filmarilor, Claire l-a catalogat pe DiCaprio drept imatur, pentru ca se tinea tot timpul de poante. In schimb, Leo a spus despre Claire ca este "prea incuiata". S-a aflat ulterior ca Danes il evita pe cat posibil si nu vorbea cu el decat atunci cand trebuia sa filmeze impreuna.

related posts

Modifică setările cookies