Roscata de la Vocea Romaniei nu a fost mereu "dulce" si "delicata". Uite ce versuri obraznice canta Laura Gherescu in adolescenta


In varsta de 25 ani, Laura Gherescu se mandreste cu faptul ca a facut parte din trupa de backing vocals a Analiei Selis. Mai mult decat atat, ea povesteste ca a capatat o multime de experienta in reprezentatiile pe care le-a dat alaturi de trupa ei, Friends, "uitand" insa sa mentioneze perioada adolescentei.


Frumoasa roscata a fost pasionata de muzica inca din copilarie, iar in adolescenta a incercat chiar sa isi faca un nume in showbiz-ul romanesc, lansandu-se pe piata cu melodia "Ingerasul meu".

Alaturi de sora ei, Sabina, si Bogdan Popa, Laura a format trio-ul “Extra”, care nu a avut succesul la care se asteptau membrii fondatori. Bogdan a fost inlocuit de Alex Iacovlev, dar noua formula nu a rezistat nici ea. Trupa s-a despartit la putin timp de la lansare, iar albumul ei, "Intre Rai si Iad", a ramas aproape necunoscut pentru public.

Niciuna dintre fete nu a renuntat la muzica insa, Sabina facand ulterior parte din trupele Hora si Yana (foto jos, stanga), iar Laura cantand alaturi de Analia Selis si apoi de trupa ei, Friends.

Ai mai jos primul videoclip al trupei Extra, iar reprezentatia Laurei de la Vocea Romaniei o poti vedea aici.

In cea de-a treia editia a Auditiilor pe nevazute, ea a reusit sa intarca scaunele lui Smiley si Marius Moga, dar a ales sa ramana in echipa zambareata a fostului membru Simplu.

Ce parere ai despre melodia cu care s-a lansat roscata "dulce" din echipa lui Smiley in industria muzicala romaneasca? Hot or Not?

related posts

Modifică setările cookies