Rose din Titanic, de nerecunoscut. Cum arata Kate Winslet la 40 de ani, in culisele celui mai nou film


Kate Winslet este cunsocuta pentru numeroasele premii dobandite de-a lungul carierei, dar si pentru faptul ca promoveaza in stil de viata sanatos. Ramasa in memoria publicului drept Rose din "Titanic", britanica e greu de recunoscut pe platourile celui mai nou film.


Kate Winslet e in plin proces de filmare al unui proiect marca Woody Allen. Alaturi de Justin Timberlake, ea a fost surprinsa pe plajele din New York etaland un look complet diferit de cel cu care i-a obisnuit pana acum pe fani.

Daca in mod normal imbraca tinute elegante, care ii scot in evidenta rotunjimile, de data aceasta Kate a fost nevoita sa renunte la stilul glamuros in favoarea unui look modest, aproape sters.

Pentrua  intra in pielea personajului, ea a imbracat haine specifice anilor '70, a renuntat la suvitele blonde si s-a lasat machiata in stil minimalist, astfel incat sa para ca stilistii nu au intervenit deloc in ceea ce priveste aspectul ei fizic.

Rezultatul il puteti vedea mai jos, precum si in galeria foto, unde il veti putea admira si pe Justin Timberlake intr-o ipostaza in care nu a mai aparut pana acum:

related posts

Modifică setările cookies