Roxana Ilie: Nu judec modelele care fac prezentari in cluburi de noapte, trebuie sa castige si ele bani de un parfum sau o hainuta!  


Fotomodelul Roxana Ilie este o norocoasa. Are o cariera de succes ca manechin si a reusit sa patrunda in lumea modellingului international. Se bucura ca a scapat de prezentarile din cluburile de noapte, dar nu le judeca pe fetele care fac asta: „Suntem in plina criza financiara!”.
 


 „Si eu am fost la prezentari in cluburi, mai de mult. Am renuntat de ceva timp. Eu nu judec fetele care fac prezantari in cluburi, deoarece sunt fete destepte, sunt foarte multe care ar putea sa plece in strainatate sa isi gaseasca un job, dar nu reusesc din cauza studiilor”, spune Roxana Ilie.

Roxana da vina pe situatia economica din Romania. „Sunt foarte multe fete din provincie care vin in Bucuresti, sunt studente si lucreaza ca modele, si recurg la asemenea metode deoarece suntem in plina criza financiara. Suntem o tara total defavorizata. Din cauza asta fetele merg la prezentari in cluburi - sa isi permita sa isi cumpere o hainuta, un parfumel, sa isi plateasca chiria, facultatea”, spune Roxana.

Roxana Ilie crede ca modelele din cluburile noastre sunt la fel de bune ca modelele din strainatate. „Daca ar avea conditii mai bune de lucru nu cred ca ar mai recurge la prezentarile in cluburi, care, sa fiu sincera, nu sunt chiar placute!”.

„Este o mare diferenta fata de ce se intampla in strainatate si nu este vina fetelor, pentru ca in Romania avem manechine care sunt foarte bune, dar nu sunt suficient de valorificate, nu sunt suficient de bine platite si cred ca asta scade calitatea modellingului din Romania”, mai spune Roxana.

Roxana Ilie a avut sansa sa intre in lumea selecta a modellingului international...numai ca nu ii place sa stea departe de cei apropiati.
Cel mai greu imi este sa stau departe de familia mea, de logodnicul meu. Recent al fost la Milano si am stat o perioada acolo. Mi-am dat seama ca nu reusesc sa stau departe de cei apropiati ca ar fi mai bine sa stau in strainatate doar pentru joburi, nu sa locuiesc parmenent acolo”, a spus Roxana pentru Perfecte.ro.

 

related posts

Modifică setările cookies