Roxana Ionescu, mai provocatoare ca niciodata la "Dansez pentru tine". Vezi cum s-a unduit pe ritmuri de Bollywood


Roxana Ionescu si partenerul ei, George Boghian, au ales sa danseze in stil Bollywood in marea finala de la "Dansez pentru tine".


Imbracata intr-o pereche de salvari negri, transparenti, cu o salba de banuti in talie si un sutien negru, care abia i-a acoperit decolteul generos, Roxana a fost una dintre cele mai sexy aparitii ale serii.

Dincolo de aspectul ei fizic atragator, insa, prestatia ei si a partenerului ei pe ringul de dans a fost apreciata de juriu, care le-a dat note mari: doua de 10 si doua de 9.5.

Si publicul a fost incantat de dansul celor doi, ca dovada fiind faptul ca Roxana si George au fost desemnati castigatorii celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine".

Vezi AICI un VIDEO cu dansul in stil Bollywood al celor doi!

Pentru ultimul dans din concurs, perechea a ales musicalul "Fantoma de la Opera", care s-a transformat intr-unul dintre cele mai reusite momente ale serii, atat datorita coregrafiei de exceptie, cat si datorita rochiei rosii purtate de Roxana, a carei aparitie rafinata si senzuala nu va fi uitata prea curand de telespectatori.

Iata cum arata si clasamentul final al concursului:

Pe locul III - 15.000 euro - perechea formata din Oana Ionita si Ali Stoica: "Sincer, ma asteptam" a izbucnit tanarul concurent in ras.

Pe locul II - 20.000 de euro - Nicoleta Luciu si Attila Hainer

Pe locul I - Roxana Ionescu si George Boghian - concurentul a inceput sa planga cand a aflat ca a castigat marele premiu de 60.000 de euro

FULLSCREEN
Roxana Ionescu, mai provocatoare ca niciodata la "Dansez pentru tine". Vezi cum s-a unduit pe ritmuri de Bollywood
  • /

related posts