Ruby nu este originala. De la ce vedeta internationala a copiat romanca modelul de tatuaj cu fundite pe care il are pe picioare


Ruby este o mare fana a tatuajelor, asa ca si-a acoperit o mare zona din corpul sau cu modelele preferate. La spate, pe picioare, Ruby se mandreste cu doua fundite, pe care le-a aratat de cate ori a avut ocazia fanilor de pe Facebook.


Ruby are peste 15 tatuaje si a marturisit ca nu are de gand sa se opreasca aici. Cantareata se inspira in alegerea modelelor si de la vedetele internationale.

Funditele pe care Ruby le are pe picioare se regasesc si pe corpul mult mai celebrei Pink.

Foto: Pink

Ruby a dezvaluit ca dintre toate tatuajele pe care le are pe corp funditele au fost, de departe, cele mai dureroase." Am multe tatuaje pentru că pur şi simplu îmi plac şi îmi place mai ales să imortalizez momente importante din viaţă. Nu pot să spun că-mi place un tatuaj în mod special. Îmi plac toate. Cele mai dureroase sunt cele două fundiţe de pe picioare”, a spus Ruby.

"Nu am stat să le număr niciodată, dar am în jur de 15. Cel mai important este o inimă, pe care o am pe interiorul braţului şi pe care scrie «mamaia», de la bunica mea. Mai am tatuată o rândunică, pentru că eu acasă, la Medgidia, stau pe strada Rândunelelor. Apoi, mai am nişte flori de hibiscus, un 15 cu aripi, pe spate, şi două fundiţe, pe picioare", spunea de curand Ruby la Acasatv.

FULLSCREEN
Ruby nu este originala. De la ce vedeta internationala a copiat romanca modelul de tatuaj pe care il are pe picioare
  • /

related posts