Rupe internetul cu formele ei. 200.000 de persoane au fost impresionate de o fotografie in care apare cu spatele!


Izabel Goulart are formele perfecte, asa ca nu trebuie sa ne mai mire faptul ca a fost descoperita de un agent pe cand avea 14 ani si era la cumparaturi cu mama ei. Timp de 19 ani si-a consolidat cariera in moda, iar din 2005 face parte din echipa de “ingeri” Victoria’s Secret.


Recent, Izabel a implinit 33 de ani si a postat o fotografie pe contul de Instagram, cu care a reusit sa impresioneze 200.000 de persoane. Sarbatorita, care a purtat o rochie argintie minuscula, s-a lasat fotografiata din spate, astfel ca i-au fost puse in evidenta picioarele interminabile si posteriorul bombat. 


 

I wish some nights lasted forever ✨ #paris #by #night #birthday #weekend #memories

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) onCei care o urmaresc pe Instagram, nu au ramas indiferenti si i-au umplut profilul cu sute de complimente. “Arata ca o sculptura italiana”, “ai cel mai frumos posterior”, “corpul tau este perfect”, “esti superba, vreau sa te cer de nevasta” si “esti atat de frumoasa”, au fost cateva dintre comentariile postate de fani.


 

☀️✌️ Sun's Out, Buns Out! #BodyByIza #newyork #summer #vibes #gone #tanning #bigapple

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) onDesi multi si-ar dori sa o cucereasca, Izabel formeaza un cuplu cu fotbalistul german Kevin Trapp, care este cu 6 ani mai tanar decat ea.

FULLSCREEN
Rupe internetul cu formele ei. 200.000 de persoane au fost impresionate de o fotografie in care apare cu spatele!
  • /

related posts

Modifică setările cookies