Ruthie din "Al 7-lea cer", de nerecunoscut la 26 de ani. Cum arata acum fetita creata care impresiona in copilarie


Fanii serialului s-au indragostit de parul ei cret si zambetul stirb cu care se mandrea cand abia incepuse sa joace rolul lui Ruthie din "Al 7-lea cer". La 26 de ani, Mackenzie Rosman e transformata radical.


Copila inocenta si carismatica de altadata s-a transformat treptat intr-o tanara provocatoare si matura. Mackenzie Rosman nu mizeaza pe un look de diva, ci pe unul natural, insa suficient de seducator incat sa intoarca toate privirile si sa demonstreze tuturor ca anii au trecut, iar ea s-a schimbat considerabil.

 

Am I cool yet?

A photo posted by Mackenzie Rosman (@mackrosman) on

In urma cu numai cativa ani, ea a ales sa pozeze sexy pentru revista Maxim. Imbracata in lenjerie intima, a socat si a impresionat in aceeasi masura, fiind atat admirata si apreciata, cat si criticata de cei care nu i-au inteles decizia. 

 

Lunch time with this fun fam and a crazy bright sun shining behind us.

A photo posted by Mackenzie Rosman (@mackrosman) on


De atunci, Ruthie a fost putin mai discreta si a dus o viata ferita de ochiul critic al publicului. Pe retelele de socializare, actrita tine in continuare legatura cu admiratorii, fara sa epateze insa. De cand nu mai apare la TV, se descrie ca fiind o fotografa miniona, pasionata de cai. Iata cum s-a transformat:

related posts

Modifică setările cookies