S-a admirat minute intregi in oglinda cabinei de proba. Cum arata cand isi da jos costumul minuscul


Charlotte McKinney, model si actrita, este noua preferata a paparazzilor din Statele Unite. Tanara cu corp perfect - picioare interminabile, talie de viespe si un bust natural generos, le-a atras atentia paparazzilor in cabina de probe a unui magazin de lux din Beverly Hills.


Charlotte McKinney a devenit vedeta internationala peste noapte, dupa ce s-a difuzat in cadrul Super Bowl-ului american o reclama in care aceasta detine rolul principal.

Acum, tanara atrage privirile oriunde isi face aparitia. De data aceasta, Charloote nu a putut trece neobservata intr-un magazin de haine din Berverly Hills. Aceasta a probat un outfit extrem de scurt, care de abia ii acoperea posteriorul. 

Tanara in varsta de 21 de ani s-a admirat indelung in oglinda cabinei de proba, spre bucuria paparazzilor care au fotografiat-o in fiecare ipostaza.

Urmarita de peste 500 de mii de admiratori pe Instagram, frumoasa blonda nu se jeneaza sa isi arate trupul perfect. Aceasta posteaza des imagini in care apare in costum de baie sau in outfituri sumare.

related posts

Modifică setările cookies