S-a aflat data. Cand se va casatori Adam Levine, antrenorul de la "The Voice"


Solistul Maroon 5 si ingerasul Victoria's Secret Behati Prinsloo au avut putine aparitii in public de la anuntul-supriza al logodnei lor din iulie si pana acum. Behati s-a ferit sa vorbeasca despre nunta, dar a povestit pentru "US Weekly" la un eveniment ca inca se obisnuieste cu gandul ca e logodnica lui.


Adam Levine a cerut-o in casatorie pe iubita lui in iulie 2013, la scurt timp dupa ce cuplul s-a impacat dupa despartirea de la inceputul anului.

"A realizat ca o iubeste si ca ea e aleasa", a spus o sursa din anturajul cantaretului pentru "US Weekly". "Sunt foarte indragostiti", a mai adaugat sursa.

CITESTE SI: Cele mai spectaculoase nunti de care ai auzit. Vezi imaginile pe care orice mireasa si le-ar dori in cea mai importanta zi din viata ei

Nunta celor doi va avea loc luna urmatoare, in Mexic, in cadrul unei ceremonii exotice la care sunt invitati prietenii si familia. 

Ceremonia va avea loc pe 19 iulie, in Los Cabos, potrivit unor surse din anturajul celor doi, iar pw data de 18 va avea loc o repetitie, la hotelul El Ganzo.

related posts

Modifică setările cookies