S-a aflat sexul bebelusului! Afla daca Blake Lively are fetita sau baietel si ce nume a ales pentru nou-nascut


Presa de peste ocean a aflat ieri ca actrita Blake Lively si sotul ei, Ryan Reynolds, au devenit pentru prima oara parinti in luna decembrie a lui 2014. Discreti, cei doi soti s-au zgarcit si nu au oferit jurnalistilor mai multe informatii despre bebelus.


Redactorii au aflat cu greu ca in luna decembrie, Blake a devenit mamica pentru prima oara. Cand a fost publicata, stirea era incompleta insa: presa nu stia sexul bebelusului, care este data exacta la care micutul sau micuta a venit pe lume si nici numele ales de parinti pentru copil.

Cu toate ca nu au vrut nicidecum sa permita presei sa le invadeze viata privata, Blake si Ryan au fost dati de gol de o angajata a spitalului in care vedeta "Gossip Girl" a nascut. Aceasta a publicat un tweet in care a scris: "Felicitari! Ne-a facut placere sa avem grija de tine si de micuta Violet in aceasta perioada."

Inainte sa scape in presa aceste informatii, au existat cateva aluzii pe care Blake si Ryan le-au facut de-a lungul sarcinii si care le pot oferi, totusi, fanilor o idee despre cum gandesc. Intr-un interviu acordat in urma cu numai cateva luni, starul glumea, spunand ca: "Am incercat sa ma gandesc la nume pentru copii. Nu vrem nimic pretentios si foarte hollywoodian. Deci am zis ca Excalibur Anaconda Reynolds e perfect daca va fi fetita".

Ei bine, adevarata alegere a fost Violet, iar cei doi soti Reynolds au, intr-adevar, o fetita. Ramane de vazut cum vor comenta zvonurile din presa si daca vor confirma informatiile prin intermediul reprezentantilor lor.

related posts