S-a dezbracat pe plaja, in vazul tuturor. Cum a fost fotografiata aceasta vedeta


Michelle Lewin este una dintre cele mai cunoscute vedete din lumea virtuala, tanara de 27 de ani devenind un adevarat fenomen pe retelele de socializare.


VEZI IMAGINILE IN GALERIA FOTO!

 

Michelle are peste 1,2 milioane de fani pe pagina personala de Facebook, devenind celebra datorita numeroaselor fotografii pe care le posteaza constant, fotografii in care se mandreste cu corpul perfect si tonifiat.

 

Tanara este invidiata de milioane de femei, dar si de barbati pentru silueta sa, aceasta neavand pic de grasime, ba din contra, fiind toata numai pachetele de muschi. Datorita fizicului impresionant pe care si l-a imbunatatit si cu silicoane, Michelle realizeaza numeroase pictoriale si apare la diferite evenimente mondene. 

La sfarsitul saptamanii, aceasta a realizat o sedinta foto pe plajele din Miami, ocazie cu care si-a expus inca o data corpul de invidiat intr-un costum de baie minuscul. In plus, vedeta de 27 de ani nu a avut nicio problema atunci cand a fost nevoita sa-si dea slipul jos, lucru pe care l-a facut in public, fara nicio jena, lasand la vedere posteriorul bombat si tonifiat.

FULLSCREEN
S-a dezbracat pe plaja, in vazul tuturor. Cum a fost fotografiata aceasta vedeta
  • /

related posts

Modifică setările cookies