S-a distrat alaturi de fiica sa. Vezi cat de mult a crescut Harper Beckham si cum s-a distrat alaturi de David


De cand s-a retras din activitatea profesionala, David Beckham incearca sa petreaca cat mai mult timp alaturi de copii, asa cum s-a intamplat si zilele trecute.


Vedeta de 40 de ani a fost surprinsa de paparazzi in Londra, in timp ce se afla cu Harper la cumparaturi. Imbracat intr-o tinuta sport, cu pantaloni negri si o camasa de demin, fostul fotbalist a dus-o pe micuta de 4 ani la un magazin de unde i-a cumparat inghetata.

Chiar daca au incercat sa treaca neobservati, David si Harper au fost recunoscut de trecatori, iar sportivul chiar s-a jucat cu un bebelus in timp ce astepta produsele pe care le-a comandat.

In urma cu o saptamana, David Beckham a implinit 40 de ani, ocazie cu care a sarbatorit impreuna cu familia si cativa prieteni apropiati in Marrakech.

Victoria si David Beckham au impreuna patru copii, Brooklyn (16 ani), Romeo (12 ani), Cruz (10 ani), Harper (3 ani), cei doi declarand intotdeuna ca isi doresc sa-i invete inca de mici despre valoarea banilor si felul in care se castiga acestia. 

related posts

Modifică setările cookies