S-a filmat goala, iar apoi a postat clipul pe o retea de socializare. Cine este vedeta care s-a facut de ras in fata a milioane de oameni


Desi s-a maritat si a devenit mama, Lily Allen nu a renuntat la comportamentul controversat, cel mai recent clip postat pe contul personal de Instagram fiind dovada clara a acestui lucru.Cantareata de 29 de ani apare intr-un video, imbracata doar intr-o pereched e pantaloni Spanx, cu sanii acoperiti de o mana in timp ce danseaza pe ritmurile melodiei Started From The Bottom.


Fara sa o intereseze parerea fanilor, vedeta a postat clipul pe reteaua de socializare cu mesajul "cool mum  #drakespanxdance". Din video se observa ca Lily si-a facut si o schimbare de look, vopsindu-si blond jumatatea inferioara a parului.


De curand, cantareata a lansat un nou album, Sheezus, care a fost primit bine de public, intrand direct pe primul loc in UK top 40. Lily Allen i-a dedicat albumul lui Kanye West pe care il considera un fel de "Yeezus (Iisus)" pentru ea. "Este mereu deschis cu mine si sincer", a marturisit vedeta.

related posts

Modifică setările cookies