S-a finalizat procesul de clarificare a mortii lui Paul Walker. Fiica actorului a facut o intelegere


In noiembrie 2013, actorul din Fast and Furious si-a pierdut viata intr-un accident de masina. Fiica lui, acum in varsta de 18 ani, inca incearca sa clarifice cauza decesului si a pornit in lupta impotriva unei companii auto de renume. 


Desi viata privata a lui Paul Walker nu a reprezentat niciodata un subiect interesant pentru presa mondena, dupa moartea lui, jurnalistii si-au concentrat atentia asupra persoanelor apropiate acestuia, fiind mereu cu ochii pe membrii familiei. In ciuda faptului ca Meadow nu este activa constant pe retelele de socializare, are un numar impresionant de followeri care nu ii rateaza nicio fotografie. 

 

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

Acum, paginile publicatiilor internationale scriu despre lupta pe care adolescenta a inceput-o cu cei de la Porsche, producatorii masinii in care Paul Walker a incetat din viata. Dupa aproape 3 ani de la inceperea procesului, in care Meadow spunea ca tatal ei a fost imobilizat de o centura de singuranta, in timp ce autoturismul a fost curpins de flacari, tanara ar fi primit suma de 10,1 milioane de dolari, din averea soferului masinii, ca parte a unei intelegeri.

Impotriva companiei auto au fost intentate 3 procese, unul de catre Meadow, unul de catre bunicul ei si tatal lui Paul si unul de catre sotia soferului masinii, Kristine Rodas. Se pare ca Kristine a pierdut procesul, neputand sa aduca dovezi care sa ii sustina spusele cum ca masina ar fi avut defecte de fabricatie. Avocatul lui Meadow spune, insa, ca tanara nu se va opri demersurile impotriva Porsche.

Paul Walker a murit pe 30 noiembrie 2013, intr-un tragic accident de masina. Paul era pasager intr-un autoturism Porsche condus de catre un prieten. Soferul a pierdut controlul autovehiculului in comunitatea Valencia, din nordul orasului Los Angeles. Masina a iesit de pe carosabil, s-a lovit de un stalp si a fost imediat cuprinsa de flacari. Ambii pasageri au fost declarati decedati la sosirea echipajelor de salvare.

related posts

Modifică setările cookies