S-a ingrasat 30 kg in timpul sarcinii, iar acum se straduieste sa revina la formele sexy. Cat a slabit Ciara intr-o luna


"Mi-am zis ca n-o sa mai mai ingras si de data asta 30 kg. Exact asta am facut!", se confeseaza Ciara pe pagina sa de Instagram. Cantareata, care a devenit mamica pentru a doua oara pe 28 aprilie, se mandreste totusi ca a reusit sa scape de ceva surplus in numai 4 saptamani.


Cantareata a dezvaluit ca a slabit 10 kilograme in 4 saptamani si a ajuns sa cantareasca 80 de kilograme. Ciara nu a vrut totusi sa le arate fanilor si o imagine cu ea dupa nastere, asa ca nimeni nu stie cum arata in prezent vedeta. Si cu kilogramele in plus, probabil ca este la fel de sexy!
 

 

Sunday Vibes.. ❤️

O postare distribuită de Ciara (@ciara) pe


La prima sarcina, Ciara a luat la fel de mult in greutate, insa a reusit sa dea totul jos in numai 4 luni. Artista l-a contactat atunci  pe antrenorul surorilor Kardashian pentru a scapa de kilogramele in plus. "Imediat ce medicul ginecolog mi-a a spus ca pot face sport, eram pe banda de alergat zi de zi. Cu antrenorul fetelor Kardashian Ciara petrece cate o ora pe zi, timp in care face excercitii extrem de solicitante.

Vedeta facea zilnic cate un circuit pliometric cardio cu elemente de box. Ii place la nebunie acest program pentru ca "este un antrenament 3 in 1: lucreaza muschii, inima si mintea". "Dupa ce fac cateva circuite, ma simt ca si cum as fi cucerit lumea", spunea atunci Ciara.

Pe langa ora petrecuta alaturi de Peterson, Ciara mai faces inca doua circuite pe cont propriu, seara. Desigur, tinea si o dieta echilibrata si bea foarte multa apa.

FULLSCREEN
S-a ingrasat 30 kg in timpul sarcinii, iar acum se straduieste sa revina la formele sexy. Cat a slabit Ciara intr-o luna
  • /

related posts