S-a intamplat la trei luni dupa ce baietelul lui a fost diagnosticat cu cancer. Michael Buble a aflat vestea


In luna noiembrie a anului trecut, Noah, fiul lui Michael Buble si al Luisanei Lopilato, a fost diagnosticat cu cancer la ficat. In urma cu putin timp insa, cei trei au primit o veste minunata.


Michael Buble si Luisana Lopilato sunt in al noualea cer! Primul lor copil, Noah, a invins cancerul desi are o varsta atat de frageda! 

Informatia ar fi venit de la sora Luisanei, nutritionista Daniela Lopilato, care i-ar fi marturisit unui prieten jurnalist, off the record, ca micutul Noah a scapat de cancer. " Parintii lui vor decide cand e momentul sa faca declaratii", ar mai fi spus matusa copilului.

Ulterior, Daniela a incercat sa se distanteze de dezvaluirile facute si a scris pe Twitter: "Nu-mi folositi numele in presa cand oferiti informatii publicului. Noah se simte bine, iar parintii lui sunt cei care vor hotari cand e momentul sa faca declaratii."


In luna noiembrie, cand diagnosticul copilului era proaspat, medicii sperau ca prin chimioterapie, tumora din ficat va scadea destul de mult incat sa poata fi eliminata printr-o interventie chirurgicala. Ei spuneau ca baietelul are 90% sanse de vindecare, ceea ce s-a si adeverit.

 

Feliz día de la madre !! Happy Mother's Day @luisanalopilato !! #myhero #bestmommy #bestfriend

A photo posted by Michael Bublé (@michaelbuble) on

related posts

Modifică setările cookies