S-a laudat cu picioarele ei perfecte la Gala Muzicii Country din America. Ce vedeta de 50 de ani le-a dat clasa colegelor de breasla mai tinere


A demonstrat ca inca este un sex simbol, la mai mult de doua decenii dupa ce a intrat pe piata muzicala internationala.


In ciuda faptului ca are deja 47 de ani, cantareata de muzica country Shania Twain arata la fel de bine ca vedetele mult mai tinere care au pasit la randul lor pe covorul rosu al Galei Muzicii Country, fiind felicitata de fani pentru corpul ei aproape perfect.

Imbracata intr-o rochie neagra scurta, care i-a scos in evidenta picioarele superbe, Shania a captat atentia tuturor la eveniment. Vedeta a accesorizat rochia cu o pereche de cizme peste genunchi, tot negre, si o bratara masiva de aur, demonstrandu-si inca o data bunul gust.

Interesant pentru fani a fost faptul ca Twain a pozat langa Carrie Underwood, cea mai cunoscuta cantareata country din noua generatie, iar cele doua pareau aproape surori desi diferenta de varsta dintre ele este semnificativa.

Shania a promis o revenire in forta la Gala Muzicii Country, iar aparitia de ieri este un semn ca se va tine de cuvant. Ce mai, Twain a aratat fabulos, nu crezi?

related posts

Modifică setările cookies