S-a născut cu buză de iepure și de atunci a trecut prin 10 operații estetice. Transformarea este incredibilă


O tânăra din Marea Britanie, în vârstă de 25 de ani, face senzație pe internet cu transformarea ei. Laura Hawkes s-a născut cu buză de iepure și prima intervenție chirurgicală a suferit-o la 3 ani, iar în următorii 22 de ani a mai trecut prin alte 9 operații.


Laura Hawkes a dezvăluit pe contul ei de Instagram toate transformările prin care a trecut de când s-a născut și până la 25 de ani. Tânăra s-a născut cu buză de iepure, care i-a afectat și forma nasului. Această problema este întâlnită la 1 din 700 de copii în Marea Britanie.


 

???????? 10 surgerys down. #cleftlip #cleftlipandpalate #smile #behappy #smiletrain #cleftstory #throwback #transformation #surgery #scars #operations #hospital #babyphoto #1in800 #throwbackthursday #transformationtuesday #cleftawareness #clapa #dontjudgeabookbyitscover #thenandnow

A post shared by laura hawkes (@hawkeslaw) onTânăra a declarat: “în copilărie nu am simțit că sunt diferită, dar lucrurile s-au schimbat după ce am început școala și băieții au început să râdă de mine. Veneam plângând acasă și spuneam că nu vreau să mă mai întorc. Îmi era rușine de felul în care arătăm și am plâns mult pentru că nu eram normală”.
La 3 ani medicii i-au operat buza, iar la 10 ani a suferit a doua intervenție. Laura și-a operat în toți acești ani buzele, nasul de 5 ori, maxilarul și a fost nevoită să poarte aparat dentar până la 20 de ani. Tânăra a hotărât să își împărtășească povestea în mediul virtual pentru a-i ajuta și pe  alții care se confruntă cu aceeași problema medicală. “Îți mulțumesc pentru că ai postat asta. Prietenii mei au născut o fetiță cu aceeași problema. Ești o sursă de inspirație”, “Nu te cunosc, dar mi-ai dat speranță pentru fiica mea de 4 ani care are aceleași probleme. Îți mulțumesc!”, “și eu voi suferi a treisprezecea intervenție în curând și abia aștept să văd cum va arăta noul meu nas”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de cei care se regăsesc în povestea ei.related posts