S-a plictisit de parul lung. La ce schimbare de look a apelat Beyonce de aceasta data


Beyonce a renuntat la buclele sale rebele pentru un look foarte popular in ultima vreme in randul vedetelor de la Hollywood: bobul lung si coafat in bucle lejere. 


Daca in urma cu numai o saptamana aparea la MTV VMA cu suvite lungi, Beyonce a decis sa renunte la ele in favoarea unei tunsori tineresti, la care apeleaza tot mai multe dive de la Hollywood. Astfel, ea a fost surprinsa de paparazzi etaland un bob lung, coafat in bucle lejere.

VEZI IMAGINI CU BEYONCE AICI.

Dincolo de faptul ca acest look este foarte popular, stilistii considera ca parul lung si des al cantaretei s-a deteriorat semnificativ din cauza numeroaselor schimbari facut de-a lungul timpului si considera ca decizia artistei de a-si tunde suvitele a fost cea mai buna, deoarece podoaba capilara trebuie sa se regenereze. 

Mai ceva ca un cameleon, Beyonce nu s-a sfiit sa se joace de-a lungul timpului cu infatisarea ei, la un moment dat ajungand chiar sa se tunda pixie. Nu a rezistat insa mult, mai ales ca parul este un element de care diva se foloseste foarte mult pe scena, pentru a dansa si a da un plus de emotie reprezentatiilor sale.

De altfel, coregraful ei spunea ca in momentul in care este tunsa, Beyonce trebuie sa fie de doua ori mai expresiva intrucat e mai greu sa transmita publicului energie doar prin miscarile pe care le face.

Credeti ca ii sta bine asa? O prinde bine noul look sau arata mai sexy inainte?

Foto: Tumblr

FULLSCREEN
S-a plictisit de parul lung. La ce schimbare de look a apelat Beyonce de aceasta data
  • /

related posts

Modifică setările cookies