S-a scris ca ar insela-o cu un transsexual, insa Jennifer Lopez si Casper Smart par mai indragostiti ca niciodata. Cum au fost surprinsi cei doi


Dupa ce s-a scris in nenumarate randuri in ultima vreme despre faptul ca Casper Smart ar fi inselat-o pe Jennifer Lopez cu un model transsexual, cei doi au fost surprinsi impreuna, la plaja.


VEZI AICI MAI MULTE FOTOGRAFII!


Cantareata de 44 de ani si iubitul de 27 de ani au fost fotografiati pe plaja Laguna, in California, in timp ce se bronzau. Imbracata intr-un costum de baie din doua piese, de culoare alba, vedeta si-a expus corpul de invidiat, posteriorul fiind si de aceasta data piesa de rezistenta. 

 

Indragostitii au surprins datorita simplitatii cu care s-au afisat, lasand deoparte extravagantele la care ar fi putut apela. Astfel, Jennifer si Casper au ales sa stea intinsi pe prosoape, direct pe nisips si s-au comportat ca doi oameni normali. 

 

La inceputul saptamanii, presa tabloida din Marea Britanie a scris despre posibila relatie a lui Casper Smart cu transsexualul Xristina Marie, stirea venind la o saptamana dupa ce s-a speculat despre faptul ca dansatorul de 27 de ani s-ar fi intalnit cu un alt transsexual, Sofie Vissa. 

 

related posts

Modifică setările cookies