S-a spus ca l-a cucerit pe iubitul lui Miley si ca este cea mai frumoasa actrita de telenovele. Cum a fost pozata Eiza


S-a spus despre ea ca i l-ar fi "furat" pe Liam Hemsworth lui Miley Cyrus si ca este cea mai frumoasa actrita de telenovele, rareori fiind prinsa pe picior gresit de catre fotografi. Eiza Gonzalez a fost surprinsa intr-un moment obisnuit din viata ei, fara machiaj si haine de designer.


Fotografiata in timp ce isi plimba cei doi caini de companie, Eiza a bifat una dintre aparitiile sale ceva mai lipsite de stralucire, fiind complet nepregatita pentru intalnirea cu paparazzi.

Fiind una dintre cele mai atente vedete, cand vine vorba de tinuta si look, actrita in varsta de 27 de ani nu poate fi vazuta des fara machiaj pe chip sau imbracata casual, insa o plimbare cu animalele de companie a fost prilejul perfect pentru ca presa sa o poata observa cat se poate de naturala.
 

 

???? @esquedachris ????

A post shared by E$ (@eizagonzalez) on


Desi trasaturile frumoase si corpul suplu si atletic nu pot fi contrazise, trebuie sa recunoastem ca intre fotografiile sale de la evenimente sau cele de pe pagina sa de Instagram si fotografiile facute acum, exista diferente notabile.
 

 

????

A post shared by E$ (@eizagonzalez) on

 

@oscarponcemx para los Premios a Lo mejor del cine Mexicano. #premiosfenix

A post shared by E$ (@eizagonzalez) on

 Iubitorii de seriale hispanice o stiu pe Eiza Gonzalez datorita rolurilor din "Lola, erase una vez", "Amores verdaderos" sau "Suena conmigo".

Vezi ultimele imagini cu Eiza mai jos: 

  • S-a spus ca l-a cucerit pe iubitul lui Miley si ca este cea mai frumoasa actrita de telenovele. Cum a fost pozata Eiza

related posts

Modifică setările cookies