S-a spus ca Marc Anthony vrea sa se impace cu J. Lo, dupa ce s-au sarutat pe scena, iar acum s-a aflat adevarul


Nici macar cei mai infocati fani ai fostului cuplu Marc Anthony- Jennifer Lopez nu sperau ca cei doi pot avea un viitor impreuna, inafara faptului ca sunt implivati in mod egal in cresterea gemenilor pe care ii au. Dupa ce s-au sarutat pe scena, Marc pare sa confirme zvonurile.

 


Desi au divortat in 2014, dupa o casnicie care a durat 10 ani si in urma careia au aparut gemenii Emme si Max, J. Lo si Marc Anthony au ramas foarte buni prieteni si chiar au colaborat la lansarea unor noi melodii.

Nu in urma cu mult timp, fosta pereche a facut show la unul dintre concertele sustinute impreuna, iar fanii au reactionat imediat, avand in vedere ca cei doi s-au sarutat. Au urmat zvonurile despre o despartire a lui Marc de actuala sa sotie, Shannon de Lima, iar acum acestea au fost si confirmate. Cantaretul in varsta de 48 de ani s-a despartit de frumoasa satena, dupa un mariaj de 2 ani, Shannon fiind cea de-a patra sotie a sa. 

A fost suficient ca cei doi sa confirme divortul pentru ca toata lumea sa astepte o impacare a cantaretului cu fosta sotie, Jennifer Lopez. Surse ale publicatiilor internationale spune ca Marc face presiuni pentru a reveni in viata divei cu cel mai celebru posterior.

J.Lo s-a departit de curand de Casper Smart, dansatorul sau cu care s-a iubit timp de 5 ani.

"Imediat ce a auzit ca Jennifer s-a despartit de Casper, a vrut sa iasa din mariaj", a povestit una dintre sursele US Weekly, despre Marc.

Fanii celor doi sunt absolut incantati, iar o impacare cu siguranta ii va duce la extaz.

FULLSCREEN
S-a spus ca Marc Anthony vrea sa se impace cu J. Lo, dupa ce s-au sarutat pe scena, iar acum s-a aflat adevarul
  • /

related posts