S-a transformat complet si a cucerit una dintre cele mai frumoase blonde. Cum arata acum Chris Pratt si sotia sa


In urma cu doar cativa ani, Chis Pratt era de departe de a fi un actor sexy, iar transformarea sa a luat prin surprindere o multime de fani. Mai mult decat atat, faptul ca fizicul sau nu seamana cu cel al unui sportiv nu l-a impiedicat sa o cucereasca pe actuala sa sotie, Anna Farris.


Chris a devenit un mare star la Hollywood si a primit roluri dintre cele mai provocatoare, de la "Jurassic World", pana la "Cei 7 magnifici", odata cu asta schimbandu-se si modul in care arata. 

Daca in trecut, actorul in varsta de 37 de ani avea burtica si putea fi catalogat cu usurinta ca "dolofan", acum abdomenul sau arata sculptat si pana si muschii de pe fata par sa fi trecut prin sesiuni de antrenament.

Chris este cunoscut si ca fiind unul dintre cei mai modesti actori de la Hollywood, fiind apreciat pentru caracterul lui, dar mai ales pentru simtul umorului extrem de dezvoltat. 

"Eram vanzator. Ma duceam din usa in usa si incercam sa castig un ban. Locuiam intr-o masina. Acum sunt vedeta la Hollywood si sunt recunoscator zi de zi pentru ce mi se intampla. Pur si simplu as fi un magar daca m-as plange vreodata de ceva", povestea Chris in trecut.

Actorul si Anna Farris sunt casatoriti din anul 2009 si au impreuna un baietele in varsta de 4 ani.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

FULLSCREEN
S-a transformat complet si a cucerit una dintre cele mai frumoase blonde. Cum arata acum Chris Pratt si sotia sa
  • /

related posts