S-a transformat intr-o bomba sexy. Cat de bine arata Soraya din Sarmana Maria la 21 de ani dupa incheierea telenovelei


Sarmana Maria a fost cea de-a treia telenovela din trilogia Mariilor, dupa Maria Mercedes si Marimar, primele doua seriale in care Thalia a fost protagonista. In aceasta productie, "dusmanul" ei cel mai mare era Soraya, interpretata de Itati Cantoral.


Ajunsa la 40 de ani, pentru actrita originara din Mexic timpul pare sa se fi oprit din loc, dovada si cele mai recente aparitii publice, dar si imaginile postate pe retelele de socializare.

Itati Cantoral s-a vopsit blonda si a slabit foarte mult, iar acum poarta numai rochii si obiecte vestimentare care ii scot in evidenta fizicul tonifiat si formele generoase. 

Vedeta a fost maritata din 1999 pana in 2004 cu Eduardo Santamarina, cu care are doi copii, gemeni Jose Eduardo si Roberto Miguel (15 ani), iar in prezent este casatorita cu Carlos Alberto Cruz, din 2008, cu care are o fetita, pe Maria (6 ani).

Telenovela Sarmana Maria a ajutat la propulsarea tuturor actorilor din distributie si la consacrarea lor. Pe langa Thalia si Fernando Colunga, protagonistii filmului, si Itati Cantoral, antagonista, a iesit in evidenta, ea facand un rol care a ramas in istoria telenovelelor drept unul dintre cele mai detestate personaje din lumea hispanica.

Soraya era prima iubita a lui Luis Fernando si femeia pe care tanarul o paraseste pentru a se casatori cu Maria. Plina de venin si mereu pregatita sa faca o fapta rea pentru a se razbuna, aceasta moare la mijlocul telenovelei, pentru ca mai apoi sa fie adusa inapoi, la cererea fanilor.

La fel de indragita si de producatori, nu doar de telespectatori, Itati a continuat sa joace in telenovele si dupa incheierea acestui proiect de proportii. Ea a aparut in productii precum Tú y Yo, Salud, dinero y amor, Infierno en el Paraíso, Cuento de Navidad, Amigas y rivales, Sin pecado concebido, El alma herida, La Viuda de Blanco, Hasta Que El Dinero Nos Separe, El Sexo Débil, Fortuna, iar in prezent apare in Amores con trampa.

 

 

Mi look de la noche de #NETFLIX @cynthiabuttenklepper ! Styling @angelapatino

O postare distribuită de Itatí cantoral (@itatic_oficial) pe

 

Centro cultural Roberto Cantoral

O postare distribuită de Itatí cantoral (@itatic_oficial) pe


 


 

 

Alistando todo para la promoción de mañana! Va a haber Facebook live!!! Después les cuento!

A post shared by Itatí cantoral (@itatic_oficial) on


 

Mis tesoros

A photo posted by Itatí cantoral (@itatic_oficial) on

 

Empieza tu vida hoy con movimiento

A photo posted by Itatí cantoral (@itatic_oficial) on

  • S-a transformat intr-o bomba sexy. Cat de bine arata Soraya din Sarmana Maria la 21 de ani dupa incheierea telenovelei
Modifică setările cookies