S-a umplut de muschi pentru rolul din Southpaw, dar a reusit sa se mentina? Cum arata acum actorul Jake Gyllenhaal


Cine spune ca meseria de actor este usoara? Jake Gyllenhaal este unul din starurile care trece constant prin transformari spectaculoase pentru a da viata personajelor pe care le joaca.


Pentru rolul pugilistului din "Southpaw", Jake a fost constient ca trebuie sa aiba un corp care sa arate cat mai bine si ca acest lucru nu se poate obtine decat prin multa munca. Faimosul actor a avut cinci luni sa invete sa boxeze, s-a antrenat din greu la sala, iar toate eforturile lui s-au concretizat intr-o silueta de sportiv.

La aproape doi ani de la premiera filmului insa, actorul nu mai arata chiar ca un sportiv de performanta. Gyllenhaal a fost surprins pe plajele din St. Barts alaturi de buna lui prietena, Greta Caruso, si, cu toate ca nu arata deloc rau, nici nu mai era in forma care i-a adus critici pozitive in "Southpaw".

Jake a profitat de inceputul de an pentru a se relaxa si a-si incarca bateriile, intrucat urmeaza un an plin pentru el. In 2017, starul va juca in cinci filme si se spune ca unul dintre cele mai recente proiecte, "Nocturnal Animals", are sanse sa fie nominalizat la premiile Oscar.

related posts

Modifică setările cookies